Koulutus

/Koulutus
Koulutus2017-08-28T10:58:35+00:00

koulutus_780x200

JB Lashes -koulutuksia järjestetään ympäri Suomea, ja JB Lashes -koulutusohjelma on yhtenäinen ympäri maailman. Kouluttajamme ovat tarkoin valittuja pitkän linjan ripsi- ja hoitolatyön ammattilaisia. Kaikista JB Lashes -koulutuksista saat todistuksen, joka kertoo asiakkaillesi sinun olevan koulutettu ammattilainen.
Huom! Voit osallistua koulutuksiimme, vaikka sinulla ei vielä olisi Y-tunnusta. Kohtuullisen harjoitteluajan jälkeen (n. 2-4 kk) sinulla tulee kuitenkin olla voimassaoleva Y-tunnus tai työpaikka kauneudenhoitoalan yrityksessä, jotta voit jatkaa tuotteiden ostamista Melon Oy:stä.

PERUSKOULUTUS
Kouluttaudu JB Lashes -ammattilaiseksi ja menesty kanssamme! Peruskoulutuksessa saat valmiuden kehittyä taitavaksi ammattilaiseksi ja mahdollisuuden menestyä ripsiteknikkona omalla paikkakunnallasi. Saat käyttöösi laadukkaat JB Lashes -tuotteet sekä kattavan suomenkielisen koulutusmateriaalin. JB Lashes -koulutusohjelma on yhtenäinen ympäri maailman. Peruskoulutuspäivänä aloitamme teoriaosuudella, jonka jälkeen pääset harjoittelemaan ripsipidennysten laittoa mallille kouluttajan opastuksessa ja valvonnassa. Koulutuksen kokonaiskesto on 6 h. Pidämme koulutusryhmät pieninä, jotta jokainen saa riittävää opastusta ja yksilöllistä huomiota kouluttajaltamme. Päivän aikana tarjoamme kevyen lounaan. Koulutuksen hinta on 850 € (sis alv 24%). Peruskoulutus sisältää kattavan aloituspakkauksen.

VOLYYMIKOULUTUS
Jos olet jo ammattitaitoinen ripsimuotoilija ja sinulla on halussasi klassisten ripsien tekeminen, osallistu uusien tekniikoidemme koulutukseen. Koulutuksessa opitaan syventävän muotoilun lisäksi ihanien, kevyiden volyymiripsien teko. Volyymitekniikka on täysin erilainen tekniikka, joka vaatii erikoiskoulutuksen ja erikoistuotteet. Koulutuksen hinta on 390 € (sis alv 24%).

KOULUTUKSET OPPILAITOKSILLE
Järjestämme räätälöityjä koulutuksia oppilaitoksissa eri puolella Suomea. Kouluttajamme tulee paikan päälle oppilaitokseen, ja kaikki opiskelijat saavat koulutuksestaan todistuksen. Oppilaitoskoulutusten minimiosallistujamäärä on 6 henkilöä. Kysy meiltä tarjous omalle ryhmällesi!
MATERIAALINVAIHTOKOULUTUS
Oletko jo käynyt jonkun ripsiteknikoille tarkoitetun koulutuksen, mutta et ole tyytyväinen käyttämiisi tuotteisiin tai haluat muusta syystä liittyä menestyvään JB Lashes -ammattilaisten joukkoomme? Materiaalinvaihdossa saat osto-oikeuden JB Lashes -tuotteisiin Melon Distribution Oy:ltä, oikeuden käyttää JB Lashes -markkinointimateriaalia, mahdollisuuden jatkokoulutuksiin ja sertifioitumiseen. Materiaalinvaihtokoulutuksessa käydään läpi JB Lashes -tuotteet sekä oikeaoppinen tekniikka niin teoriassa kuin käytännössäkin.
Odotamme, että osallistujalla on jo perustaidot hyvin hallussa. Valmistaudu tarvittaessa esittämään todistus koulutuksestasi.
SERTIFIOINTI
JB Lashes -ripsipidennyssertifikaatti kertoo asiakkaillesi, että olet kokenut ammattilainen, jonka asiantuntemukseen voi luottaa! Sertifiointiin osallistuvalta ripsimuotoilijalta vaaditaan raudanlujaa ammattitaitoa sekä kykyä tehdä korkealaatuiset ripsipidennykset. Työskentelyjälkesi on huippuluokkaa ja käytössäsi on laadukkaat ja turvalliset
JB Lashes -ripsipidennystuotteet. Suosittelemme sertifioinnin suorittamista aikaisintaan vuoden kuluttua peruskurssista tai materiaalinvaihtokoulutuksesta. Sertifioituminen on helppoa ja ilmaista!

Sertifioitumisesta on hintaedun lisäksi muutakin hyötyä: saat hoitolasi nimen näkyviin ammattilaisten joukkoon www.jblashes.fi -sivustolle. Tarjoamme myös sertifioiduille JB Lashes -tekijöille muita eritysetuja ja markkinoinnillista tukea. Edellytämme sertifioiduilta tekijöiltä JB Lashes -tuotteiden käyttöä.

Sertifioitumisohjeet saat maahantuojalta (kts. yhteystiedot) joko lähettämällä sähköpostia tai soittamalla asiakaspalveluumme.