koulutus_780x200

JB Lashes -koulutuksia järjestetään ympäri Suomea, ja JB Lashes -koulutusohjelma on yhtenäinen ympäri maailman. Kouluttajamme ovat tarkoin valittuja pitkän linjan ripsi- ja hoitolatyön ammattilaisia. Kaikista JB Lashes -koulutuksista saat todistuksen, joka kertoo asiakkaillesi sinun olevan koulutettu ammattilainen.
Huom! Voit osallistua koulutuksiimme, vaikka sinulla ei vielä olisi Y-tunnusta. Kohtuullisen harjoitteluajan jälkeen (n. 2-4 kk) sinulla tulee kuitenkin olla voimassaoleva Y-tunnus tai työpaikka kauneudenhoitoalan yrityksessä, jotta voit jatkaa tuotteiden ostamista Melon Oy:stä.

PERUSKOULUTUS
Kouluttaudu JB Lashes -ammattilaiseksi ja menesty kanssamme! Peruskoulutuksessa saat valmiuden kehittyä taitavaksi ammattilaiseksi ja mahdollisuuden menestyä ripsiteknikkona omalla paikkakunnallasi. Saat käyttöösi laadukkaat JB Lashes -tuotteet sekä kattavan suomenkielisen koulutusmateriaalin. JB Lashes -koulutusohjelma on yhtenäinen ympäri maailman. Peruskoulutuspäivänä aloitamme teoriaosuudella, jonka jälkeen pääset harjoittelemaan ripsipidennysten laittoa mallille kouluttajan opastuksessa ja valvonnassa. Koulutuksen kokonaiskesto on 6 h. Pidämme koulutusryhmät pieninä, jotta jokainen saa riittävää opastusta ja yksilöllistä huomiota kouluttajaltamme. Päivän aikana tarjoamme kevyen lounaan. Koulutuksen hinta on 850 € (sis alv 24%). Peruskoulutus sisältää kattavan aloituspakkauksen.

VOLYYMIKOULUTUS
Jos olet jo ammattitaitoinen ripsimuotoilija ja sinulla on halussasi klassisten ripsien tekeminen, osallistu uusien tekniikoidemme koulutukseen. Koulutuksessa opitaan syventävän muotoilun lisäksi ihanien, kevyiden volyymiripsien teko. Volyymitekniikka on täysin erilainen tekniikka, joka vaatii erikoiskoulutuksen ja erikoistuotteet. Koulutuksen hinta on 390 € (sis alv 24%).

KOULUTUKSET OPPILAITOKSILLE
Järjestämme räätälöityjä koulutuksia oppilaitoksissa eri puolella Suomea. Kouluttajamme tulee paikan päälle oppilaitokseen, ja kaikki opiskelijat saavat koulutuksestaan todistuksen. Oppilaitoskoulutusten minimiosallistujamäärä on 6 henkilöä. Kysy meiltä tarjous omalle ryhmällesi!